Service Delivery Manager till TietoEVRY!

Är du teknikdriven och vill utvecklas professionellt tillsammans med ett stort produktnätverk? Vill du ta steget in i en spännande karriärsbana med stora möjligheter? Skicka in din ansökan direkt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för TietoEVRY:s räkning en Service Delivery Manager. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos TietoEVRY under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TietoEVRY:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Som Service Delivery Manager kommer du att vara en mycket viktig del i ett kompetent produktteam. Du ansvarar för att leveranser fungerar enligt avtal. Du leder arbetet med hela leveranskedjan samt tar tag i alla operativa frågor som kan tänkas dyka upp. På produktteamets uppdrag är du ansvarig för att vidareutveckla deras befintliga PaaS-leveransförmågor. Platformen Paas är TietoEVRYS:s nordiska Private Cloud-leveransförmåga som är skräddarsydd mot sjukvårds- och välfärdssektorn. Denna leveransförmåga är under kraftig tillväxt och du kommer ansvara för att nya och befintliga produktleveranser till plattformen har rätt tjänsteinnehåll och realiseras med kvalitet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar att:
• Upprätthålla operativa och taktiska kontakter under leveransen
• Säkerställa fullgod bemanning
• Säkerställa den interna styrningen av PaaS-leveransförmåga

Som Service Delivery Manager kommer du erbjudas en spännande karriärbana med stora möjligheter till professionell utveckling tillsammans med ett stort produktnätverk och -portfölj. Du kommer att beredas chansen att vara en viktig del i att forma TietoEVRY:s leveransförmågor tillsammans med skickliga kollegor i en inspirerande omgivning då ett utmärkt lagarbete är en central del av TietoEVRY:s värdegrund.

 

Vi söker dig som:
Har bred kunskap inom tjänsteleveransledning och är öppen för att lära dig mer om PaaS-leveransområdet som är ett mycket teknikdrivet område. Du är en handlingskraftig ledare och en naturlig auktoritet. Du kan kommunicera detta flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TietoEVRY. Du har god ledarskapsförmåga och förmåga att samverka affärsmässigt både internt inom TietoEVRY samt mot kunder. Du ser även positivt på förändrings- och förbättringsarbete kring leveransinnehåll och -tekniker då detta område utvecklas snabbt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid,
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

 

Region

Luleå i Norrbottens län

Kontaktperson

Fanny Skott
Assistent
Skicka mail

Om Tieto Every

Smart teknik gör det enklare för sjukvårds- och välfärdssektorn att fokusera på omställningen från reaktiv behandling till en mer proaktiv och riktad vård och omsorg. Digitala verktyg är nyckeln som skapar värde för både verksamhet, patienter och användare. TietoEVRY är ledande helhetsleverantör av tjänster och integrerade lösningar inom vård och omsorg för organisationer och medborgare i Norden. Hos oss arbetar 1 400 hälso- och välfärdsspecialister med sammankopplade digitala lösningar som är nyckeln till att möjliggöra vårdtjänster i framtiden.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.