Systemutvecklare sökes till Zync i Göteborg!

Nu söker Zync i Göteborg nästa stjärna som vill vara en del av ett av Sveriges främsta företag inom Microsoft Dynamics 365. Är du en driven, engagerad individ som drivs av en företagskultur som främjar utvecklingsmöjligheter där du i en central roll är med och utvecklar CRM-system hos Zync´s kunder?

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Zync´s räkning en systemutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Zync.

Som systemutvecklare hos Zync blir du en del av helheten och en del av ett tajt och drivet team. Tillsammans har ni målet är att dagligen bidra med effektiviserade och förbättrade CRM-system hos kund. Zync hjälper sina kunder att frigöra tid som kan investeras i ökad kundinteraktion och förbättrad kunskap. Du bidrar med att identifiera och förbättra befintliga system men du bidrar också med att skapa nya innovativa lösningsförslag. Detta i ett familjärt bolag där man drar nytta av varandras styrkor och främjar just din utveckling och framgång.

För rätt person är möjligheterna stora!

Vi erbjuder dig:

  • En utmanande roll
  • Möjlighet till utveckling
  • Frihet under ansvar

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Zync´s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter:
Zync´s kunder är i behov av att införa eller förändra befintliga arbetssätt och CRM-stödsystem och där kommer du i rollen som systemutvecklare vara med och bidra till att stödja kunden i att förenkla och förbättra sin sälj, marknads och eftermarknadsfunktion. Detta i Microsoft Dynamics 365. Du är delaktig i implementationsprojekt av CRM-system hos både nya kunder samt vidareutveckling av befintliga kunder.

Centralt för utövandet av dina arbetsuppgifter är kontakt med både kunder och kollegor där du bidrar med förbättringar och uppföljningar där du är både projekt- och säljorienterad i dina arbetssätt där du möter kundens behov och önskemål. Du kommer att arbeta med webbutveckling i Microsofts miljöer där dina främsta verktyg kommer att vara C# och JavaScript.

Den här tjänsten är perfekt för dig som vill arbeta med frihet under ansvar. Du är inte bunden till Göteborg då det finns möjligheter att arbeta på distans, men vi ser gärna att du bor i närliggande städer och kan vara på plats några dagar i veckan.

 

Vi söker dig som:

  • Har några års erfarenhet av systemutveckling
  • Har kunskaper inom C#
  • Har kunskaper inom JavaScript
  • Har vana att arbeta i Devops
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift

Meriterande är flera års erfarenhet inom ovan nämnda tekniker och att du har kunskaper inom Microsoft Dynamics 365, eller liknande applikationer/plattformar.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas som systemutvecklare hos Zync. Du är driven och initiativtagande med förmåga att upptäcka brister och förbättringsområden. Du har god social kompetens då du kommer föra nära dialog med både kollegor och kunder.

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Omgående (med viss flexibilitet)
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchefsassistent
Skicka mail

Om Zync

Zync grundades 2008 kring vetskapen att flertalet CRM-implementationer och förändringsarbeten inte blir framgångsrika. De har erfarenhet från mer än 300 förändringsprocesser och projekt bland en rad olika företag och branscher. Zync startades för att hjälpa kunder med den bästa kompetensen för att säkerställa att CRM-projekt är verksamhetsprojekt och inte IT-projekt och att dessa blir framgångsrika och når de uppsatta målen. De säkerställer också att förändringsarbetet som är nödvändigt i samband med detta hanteras och accepteras internt i er organisation. Utifrån detta har Zync skapat Sveriges främsta företag inom Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement samt organisationsutveckling av sälj, marknad, eftermarknad och servicefunktionen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.