Junior elkonstruktör till Umeå Projekt Team AB!

Inledning:
Här är tjänsten för dig som är driven, teknikintresserad och vill arbeta med projektarbete i ett företag med kompetenta kollegor som säkerställer en hög kvalité.

Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Umeå Projekt Team ABs räkning en El-konstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umeå Projekt Team AB under 12 månader. Intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och UPTs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Moa.Lindgren@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Du kommer först och främst få en gedigen introduktion så att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter. På grund av rådande omständigheter kommer du till en början arbeta mestadels hemifrån med intentionen att vara tillbaka på kontoret senare i höst.
Arbetet omfattar rådgivning, utredning och projektering för el-, säkerhets-, och teletekniska anläggningar. Du kommer bland annat att ta fram och presentera olika lösningar till kund och sedan rita den slutgiltiga produkten i AutoCAD.

Vi söker dig som:
Kanske har du studerat till högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område, exempelvis inom elektronik eller energi eller så har du arbetat inom el på ett eller annat sätt och känner dig redo för nästa steg. Oavsett är du varmt välkommen in med din ansökan!
Det är meriterande om du har arbetat i AutoCAD eller ett liknande program samt om du har erfarenhet av byggbranschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos UPT. Vi söker dig som är driven, trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp och är lyhörd för kundens behov.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Moa Lindgren
Konsultchef
Skicka mail

Om Umeå Projekt Team AB

Umeå Projekt Team AB bildades 2007 och är ett fristående privatägt aktiebolag inom VVS- och Energibranschen. 2020 expanderade verksamheten till att även innefatta el. Bolaget ägs och drivs av Ulf, Pär, Tobias och Thomas. I Umeå Projekt Team AB arbetar VVS-, energi- och el-konsulter med lång erfarenhet som erbjuder tjänster inom hus, industri och energi-sektorn. Umeå Projekt Team AB har en kompetent och motiverad personal som tar sig an de varierande utmaningarna med stort engagemang som vi anser vara en viktig förutsättning för lyckade projekt. Deras vision uppnås bland annat genom att ha högt i tak, god stämning och frihet under ansvar.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.